Начало Бокс Уайлдър: Категорията има нужда от абсолютен шампион, това съм аз!
0

Уайлдър: Категорията има нужда от абсолютен шампион, това съм аз!

Уайлдър: Категорията има нужда от абсолютен шампион, това съм аз!
0

Шампионът в тежка категория Дионтей Уайлдър отново пожела обединителен мач за всички колани. В момента американецът е носител на колана на WBC,а останалите са притежание на Анди Руис.

Мексиканецът трябва да проведе реванш с Антъни Джошуа, но Бронзовия бомбардир обяви, че е готов да се бие веднага с него за всички колани.

„Той държи всички колани, без моя. По-лесно е да се разбера с него и да направим обединителен мач. В нашата категория липсва абсолютен шампион. Имаме нужда от такъв и това е Дионтей Уайлдър“, каза той.

„Не мога да чакам повече за такъв мач. Аз съм правилният човек и нека Руис заповяда. Кариерата ми наближава към края си. Искам да обединя всички титли, да ги защитя няколко пъти и да се пенсионирам. Няма още дълго да съм на ринга. Сега съм в правилната позиция и е време за мач за всички колани“, каза още Дионтей.

Той похвали Руис, че е преживял неговата история. „Анди е като мен. Един ден е взел нещата в ръцете си и е казал: „Мамо, повече няма да ни се налага да се борим“. Щастлив съм, че виждам такъв човек с титлите. Успя да осигури семейството си. Но колко дълго ще продължи това? Сега е неговият момент и трябва да се възползва“, каза Уайлдър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.