Начало Бокс Уайлдър проговори след загубата: Феновете спечелиха най-много

Уайлдър проговори след загубата: Феновете спечелиха най-много

Уайлдър проговори след загубата: Феновете спечелиха най-много
0

Дионтей Уайлдър направи първото си изявление след поражението в третия мач с Тайсън Фюри.

Бившият световен шампион остави емоциите след срещата да преминат и наруши мълчанието си.

Ето какво написа той на официалните си профили в социалните мрежи:

„Уау, каква вечер! Първо искам да благодаря на Бог, че ми позволи да дам на света още една част от най-добрата си игра. Благодаря на отбора си и феновете, че бяха зад мен в този дълъг процес“, започна Уайлдър.

„Ще излъжа, ако споделя как не съм разочарован от изхода и края на това приключение. Явно трябваше да изпитам нещо по-силно отколкото някога съм очаквал. Не взехме победата, но един мъдър човек е казал, че победите са в научените уроци.“

„А ние узнахме, че понякога губиш, за да спечелиш. Най-много го направиха феновете. Доказах, че съм истински войн и истински крал на този спорт. Няма значение колко тежко те удрят – важното е да намираш себе си във всяка ситуация отново. Не на последно място поздравявам Тайсън Фюри за победата и му благодаря за историческите моменти, които ще останат завинаги“, завършва Дионтей Уайлдър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.