Начало Бокс Уайлдър: В бокса има расизъм
0

Уайлдър: В бокса има расизъм

Уайлдър: В бокса има расизъм
0

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър е убеден, че в бокса има расизъм, в резултат на което медиите говорят твърде ласкателно за белите бойци.

За мен най-важното е да изградя своето наследство. Казвам, че съм най-добрият и го знам. Готов съм да се тествам с всеки, който смята, че е по-добър от мен. Давам на феновете това, което искат. Няма значение как е свършил двубоя – победа, поражение или равенство, важни са феновете. За това се занимавам с този спорт и затова имам нужда противникът ми да чувства същото.

Фюри – Уайлдър може да подгрее… Фюри – Уайлдър

Всички бойци се избягват един друг. Имаме всички тези момчета с бели привилегии, които са представени от медиите като по-важни и по-добри от другите, когато не са. Те се опитват да популяризират тези истории и това се случва с чернокожите бойци през цялото време. Това е лудост, особено при мен„, смята Уайлдър.

Но аз съм заобиколен от позитивизъм и много любов. В тази ситуация с арбитражния съд просто тренирах. Тренирахме, концентрирахме се и получихме любов от семейството“, каза още бившият шампион, пред когото предстои трети мач с Тайсън Фюри.