Начало Бокс Усик е значително по-лек от първия си съперник в „кралската категория“

Усик е значително по-лек от първия си съперник в „кралската категория“

Усик е значително по-лек от първия си съперник в „кралската категория“
0

Олександър Усик очаквано е значително по-лек от Чаз Уидърспун преди битката в Чикаго. Феновете на украинеца научиха теглото на своя любимец при дебюта му в тежка категория – 97,5 килограма.

Олимпийският шампион и хегемон в полутежка категория предизвика възторг при появата си. Малко повече от 12 килограма е разликата между него и американеца. Мнозина се опасяват, че срещу „лъвовете“ в новата дивизия няма да му е лесно.

Уидърспун се качи на кантара в добро настроение под звуците на популярния рапър Кенрик Ламар и марковата песен „DNA“. Закова кантара на 109,8 килограма.

„Джентълмена“ земести в последния момент уловения с допинг Тайрон Спонг, който пък днес се оказа чист след изследването на третата проба урина, която му бе взета на 2-ри октомври.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.