Начало Бокс Усик: Обяснявам на хората защо ще ги ударя
0

Усик: Обяснявам на хората защо ще ги ударя

Усик: Обяснявам на хората защо ще ги ударя
0

Олександър Усик направи интересно изказване за църковната си вяра и за действията на хората. Непобеденият украинец разказва, че преди да удари даден човек, му обяснява защо ще го направи. Усик призна, че това са хора, които са го наранили.

Понякога искам наистина да накажа даде човек за неговите действия или думи по мой адрес. Но разбирам, че дори да го ударя, той няма да разбере и може да ми се разсърди„, сподели Усик.

Просто понякога провеждах диалог с хората и им обяснявах защо ще ги ударя и какво ги очаква. Тогава те предлагат да не го правя и да бъдем приятели„, добави украинецът в интервю за медийния проект„ Хората на Църквата “.

За пръв път се влязох в църквата с черни дънки и сини маратонки. Пасторът ми каза: „Страхотно, Саша. Но не може с дънки“. И си взех панталон. Ако нямах панталон, той щеше да ми намери. Но никога не ми каза: „Махай се, не си облечен добре„.

Трябва да приемаме хората, трябва да се отнасяме добре с тях. Всички сме болни. Болни сме от греха. Достоевски каза, че дяволът се бори с Бог, а бойното поле са сърцата на хората„, каза още Усик.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.