Начало Бокс ВанЗант: UFC остана в миналото ми

ВанЗант: UFC остана в миналото ми

ВанЗант: UFC остана в миналото ми
0

Популярната състезателка Пейдж ВанЗант се чувства отлично в BKFC шампионата за боеве с голи ръце. Бившата звезда на UFC дори не обмисля да се връща към ММА.

Красавицата счита преминаването към бокса за нещо много положително.

Ето какво сподели тя преди големия мач с Рейчъл Остович на BKFC 19:

„Не съм поглеждала назад, честно“, ВанЗант сподели пред MMA Junkie. „Преживяното и тези моменти – редно е да останат в миналото. След като напуснах, моето бъдеще вече е тук, чувствам се по-добре с всяка изминала секунда“.

„Щастлива съм да съм част от BKFC. Обичам бокса. Обичам новата зала. Обичам всички, с които тренирам. Не ми липсва нищо от миналото. Винаги се чудих „какво ще стане като напусна UFC“. Животът ми се промени по най-добрия начин.“

„Затворих една врата. Все пак човек никога не трябва да казва „никога“. Това не го разбирайте погрешно, в момента се наслаждавам на чистия бокс“, завърши ВанЗант.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.