Начало Бокс Върнаха делото за бягство от ПТП на Джервонта Дейвис

Върнаха делото за бягство от ПТП на Джервонта Дейвис

Върнаха делото за бягство от ПТП на Джервонта Дейвис
0

Джервонта Дейвис се надяваше да избегне делото за ефективна присъда и да се споразумее със съда в Балтимор, но това явно няма да се случи. Делото е върнато за преразглеждане и спогодбата е отхвърлена от съдията, след като е била изслушана главната потърпевша от ситуацията.

През 2020-а година Дейвис се удря в друг автомобил с висока скорост със своето Ламборджини, след като преминава на червен светофар. Двете коли са тотализирани, но боксьорът се измъква от своята и вместо да помогне на потърпевшата, бяга от местопроизшествието. В инцидента са пострадали още трима души, никой от които сериозно.

Всичко вървеше добре за звездата от лека категория, допреди няколко дни, когато съдията по случая е изслушал жената, която е била в колата, ударена от Дейвис. По това време тя е била бременна с второ дете.

„Бях приклещена в димящия си автомобил.“ разказва тя. „Той дойде до колата и ме гледаше в очите. Аз го умолявах да ми помогне, за да се върна при детето си вкъщи. Казах му, че съм бременна. Той просто се обърна, събра си нещата и избяга.“

Най-тежкото от всички провинения в този ден е именно бягството от сцената на престъплението и изоставянето на ранен човек. Дейвис го грози максимална присъда от 50 месеца (4г. и 2м.).