Начало Бокс Кобрата се изправи срещу Борис Джонсън (ВИДЕО)
0

Кобрата се изправи срещу Борис Джонсън (ВИДЕО)

Кобрата се изправи срещу Борис Джонсън (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев срещу Борис Джонсън. Това се случи на кантара преди битката на Кобрата с Дерек Чисора. Двамата ще се изправят един срещу друг в събота вечер в „О2 Арена“, като двубоят ще се излъчи пряко по платформата DAZN.

Очакванията за напрегнат кантар не се оправдаха. След сериозните спречквания на откритата тренировка и на пресконференцията, двамата показаха завидно хладнокръвие днес. Любопитното бе, че „Войната“ излезе със снимка на лицето на Борис Джонсън, който подаде оставка като премиер на Англия. Чисора от началото на седмицата говори колко харесва бившия кмет на Лондон, като очевидно това бе неговият начин да го подкрепи.

Колкото до самото претегляне, Кубрат действително показа отлична форма. Той закова стрелките на 113.4 килограма, което е идентично тегло спрямо първия мач между двамата през 2016-а в Хамбург. За сравнение обаче Чисора е доста по-тежък. Той е 117.15 килограма, което е с цели 7.5 кг повече от въпросния двубой.

Развълнуван съм. Нямам търпение. Ще бъде много по-лошо от това да говорим просто за Тотална касапница. Готов съм. Ще го прегазя, нищо повече, нищо по-малко. Няма да останете разочаровани. Или ще ме нокаутира, или ще го прегазя“, каза Чисора, който показа отлично настроение.

Галавечерта ще бъде подгрята от два двубоя за Интернационални титли на WBA. В средна категория Филикс Кеш ще се изправи срещу Вон Александър, докато в супер полусредна Киймън Агярко ще среще Лукаш Мачиек.

ПРОГРАМА НА ГАЛАВЕЧЕРТА В ЛОНДОН

Тежка: Дерек Чисора (117.15) – Кубрат Пулев (113.40)

Супер полусредна: Израил Мадримов (69.75) – Мишел Соро (69.70)

За Интернационалната титла на WBA в средна: Филикс Кеш (72.57) – Вон Александър (72.15)

Тежка: Фабио Уордли (107.95) – Кингсли Ибех (-)

За Интернационалната титла на WBA в супер полусредна: Киймън Агярко (69.76) – Лукаш Мачиек (69.85)

Супер петел, жени: Рамла Али (55.70) – Агустина Рохас (55.47)

Тежка: Соломон Дейкърс (104.37) – Кевин Еспиндола (-)

Перо: Юсуф Ибрахим (54.48) – Франсиско Родригес (54.88)