Начало Бокс Хърн: Канело е феноменален – 4 битки за 10 месеца

Хърн: Канело е феноменален – 4 битки за 10 месеца

Хърн: Канело е феноменален – 4 битки за 10 месеца
0

Еди Хърн изрази колко силно е впечатлен от Саул Алварес-Канело. Мексиканецът е на път да изиграе четвърта битка в рамките на десет месеца.

По всяка вероятност той ще се изправи срещу Калеб Плант през септември.

„Преговорите напред с всеки изминал ден, забързали сме темпото“, започна Хърн.

„Това е единствената битка, която Канело иска. Той ще стане неуспорим шампион в супер средна категория. Канело е невероятен боец, неговото мислене е шампионско“.

Канело Алварес – кошмарът на британския бокс

„Нека не забравяме, че вече се би три пъти последните седем месеца. Никой не прави това, особено в период на пандемия. А освен това е най-добър в класацията за всички категории, поема голям риск с всеки мач, но го печели с лекота“, възхищава се Еди.

„Моят съвет към него и Еди Рейносо е, ако не успеем да договорим битката с Плант за септември, да качи категорията и да се бие с друг, нека не чакаме. Канело е феноменален – четири битки за десет месеца“, завърши промоутърът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.