Начало Бокс Ясно е кога откриват залата на Детелин Далаклиев

Ясно е кога откриват залата на Детелин Далаклиев

Ясно е кога откриват залата на Детелин Далаклиев
0

„COMPLEX DALAKLIEV“ вече е напълно завършен. Амбициозното начинание на последния ни световен шампион по бокс – Детелин Далаклиев ще бъде официално открито тази събота, 10 октомври, от 11,00 часа, съобщиха от pleven.utre.bg. Комплексът се намира на улица „Гренадерска 107“ в родния град на шампиона – Плевен.

„Дал съм си душата и сърцето за нея. В нея има всичко, от което се нуждае един спортист. Искам да дам бъдеще на децата. Правя го с много малко хора, които ми помагат“, сподели 37-годишният плевенчанин.

Обектът ще предлага на своите клиенти боксова зала, кафене и автомивка.

Както стана ясно преди дни, помещението, което се простира на 250 кв. м, е модерно, с професионални уреди и настилка, добра климатизация и ще предлага всички условия за пълноценна тренировка и подготовка. Ще има както групови, така и индивидуални занимания, както и за различните възрастови групи.

„Залата ще може да побира до 30 деца и групи от около 15-20 възрастни“, посочи боксьорът.

Далаклиев, който спря активна спортна дейност преди няколко години, неведнъж е споделял, че иска да се развива като треньор и децата да тръгнат по неговия път. Неотдавна той регистрира и собствен клуб, който предстои да стартира дейност успоредно с отварянето на комплекса в Плевен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.