Начало Бокс Детелин Далаклиев отваря спортен комплекс в Плевен

Детелин Далаклиев отваря спортен комплекс в Плевен

Детелин Далаклиев отваря спортен комплекс в Плевен
0

Нов спортен комплекс ще зарадва съвсем скоро жителите на Плевен. Световният шампион от Милано 2009 Детелин Далаклиев е главният виновник за амбициозния проект, предават колегите от „pleven.utre.bg“.

Един от най-успешните български боксьори е пленен от идеята да открие своя собствена боксова зала и това е на път да се случи.

Детелин спря активна спортна дейност преди няколко години, но неведнъж сподели, че иска да се развива като треньор и децата да тръгнат по неговия път. Неотдавна той регистрира и собствен клуб, който предстои да стартира дейност успоредно с отварянето на спортния комплекс в родния му град. Съвсем скоро самият Далаклиев ще обяви подробностите.

Далаклиев си е поставил за цел боксът в неговата зала да бъде достъпен за всички желаещи да спортуват.

Спортист номер 1 на България за 2009 година е категоричен, че в новия спортен обект ще се предлагат отлични условия за тренировка. Надява се начинанието му да спомогне за привличането на подрастващи, които искат да се занимават с красивата игра.

Обещава, че ще направи всичко по силите си, за да им помогне да намерят своята спортна реализация. Проектът се осъществява с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.

„Честито! Много успехи и бъдещи шампиони!“, пожела боксьорката Станимира Петрова под една от публикациите на Далаклиев във Facebook.

Поглед в миналото: На този ден Детелин Далаклиев спечели световната титла

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.