Начало ММА Кормие: Нгану ще нокаутира Миочич, ако се бият скоро
0

Кормие: Нгану ще нокаутира Миочич, ако се бият скоро

Кормие: Нгану ще нокаутира Миочич, ако се бият скоро
0
Вече пенсиониралият се Даниел Кормие изрази съмненията си за бъдещото представяне в клетката на шампиона в тежка категория на UFC Стипе Миочич. Ди Си заяви пред EPSN, че ако Миочич приеме битка с нокаутьора Франсис Нгану без дълга почивка, то той със сигурност ще загуби.

„Франсис може и да спечели. Мисля, че ще отбележи нокаут, ако Стипе не си вземе дълга почивка, за да си почине брадичката му от ударите. Той понесе много щета в двете битки с мен“, категоричен бе бившият шампион в две дивизии.

Ди Си и Миочич изиграха общо 20 рунда в клетката, в които и двамата понесоха по един нокаут. Преди епичната трилогия между двамата Стипе надделя над Нгану с единодушно съдийско решение след 25 минути игра.

„Ако Стипе се бие с Франсис през януари, ще загуби. Той показа как може да бъде победен Франсис, но пое много удари в тази битка. Ако сега ги поеме, или в следващите шест месеца, то той ще бъде нокаутиран„, допълни Кормие.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.