Начало Бокс Юбанк учи Джошуа на скорост
0

Юбанк учи Джошуа на скорост

Юбанк учи Джошуа на скорост
0

Бившият световен шампион в средна категория Крис Юбанк-младши се е заел със задачата да помогне на Антъни Джошуа. 32-годишният британец се готви за своя сблъсък с Лиъм Уилямс на 5 февруари, като това трябва да е гвоздеят на първата галавечер на професионалния ринг на Острова за годината. Ей Джей пък стартира тренировъчен процес за реванша с Олександър Усик, който е предвиден за април месец.

Според мениджъра на Юбанк – Бен Шалом, неговият боксьор ще помогне на бившия световен шампион в тежка категория да подобри играта си с крака. Той ще се опита да научи Джошуа на по-скоростно придвижване по ринга, в търсене на победа срещу украинеца.

Крис и Ей Джей ги очакват много сериозни 12 месеца. И двамата ще опитат да се върнат на върха и ще си помогнат един на друг. Той ще покаже на Джошуа някои движения с краката, докато Ей Джей ще му е помогне за повишаване мощта в ударите“, споделя Шалом.

Той допълни, че Роб Макракън също върши отлична работа, като заедно с треньора на Юбанк – Рой Джоунс-младши си помагат един на друг. Бившият световен шампион се е включил в лагера и на двамата, като съвместява своята работа.