Начало ММА Диаз и Порие си играят на „иди ми, дойди ми“
0

Диаз и Порие си играят на „иди ми, дойди ми“

Диаз и Порие си играят на „иди ми, дойди ми“
0

Нейт Диаз и Дъстин Порие изглежда не могат да се разберат кога и дали изобщо ще се бият. Двамата размениха доста противоречиви коментари относно техен сблъсък в октагона на UFC. Според „Диаманта“ такъв ще видим до края на февруари месец. Диаз обаче е на друго мнение.

Не сме подписали договор, но разменихме реплики. Той каза, че иска да го направим, аз също съм навит. Вярвам, че може да го уредим до 6 седмици. Нямам търпение да се изправя срещу Нейт, който е страхотен и аз самият дори съм му фен“, коментира Порие.

Диаманта“ наскоро загуби битката за световната титла в лека категория от Чарлз Оливейра, като това бе вторият му опит да грабне пояса в дивизията. Със сигурност той ще направи и трети такъв, но за целта трябва да се върне на победния път.

От своя страна обаче Диаз изглежда няма никакво желание да се бие с Порие. Напротив, той информира, че е говорил с UFC и те не намират тази битка за вълнуваща.

Току говорих с UFC. Питах ги какво става с този мач. Искам веднага да го уредим, но те казаха, че Дъстин не струва и няма да го направят. Съжалявам Дъстин, ти не струваш. Оливейра ти също не струваш. Чакам да уредят нещо“, написа Нейт в социалните мрежи.

Остава отворен въпросът дали Диаз не се опитва да увеличи интереса към евентуален мач с Порие с тези твърдения. От UFC на този етап не планират мач между двамата, поне не и до края на февруари. Не е изключено обаче това да се случи за пролетта.