Начало Бокс Юбенк и Бен нажежиха страстите (ВИДЕО)
0

Юбенк и Бен нажежиха страстите (ВИДЕО)

Юбенк и Бен нажежиха страстите (ВИДЕО)
0

Крис Юбенк-младши (32-2) и Конър Бен (21-0) опънаха нервите на Еди Хърн до краен предел. Двамата застанаха лице в лице на общата пресконференция, която дадоха в Лондон преди предстоящия им мач. Те ще се срещнат на 8 октомври в „О2 Арена“ в супер полусредна категория.

Сблъсъкът се очаква с огромен интерес не само на Острова. Двамата британци от доста време сипят закани един срещу друг, а днес имаха възможност и да си кажат някои неща директно. И те не пропуснаха да го направят, като нажежиха страстите в английската столица.

Битката ще бъде с подусловие, като те нямат право да надвишават 71.2 килограма. В това число не само на кантара, ден преди мача, но и на следващия ден, когато ще се проведе и срещата.

В този ред на мисли Юбенк-младши обяви, че това ще го ограничи откъм потенциал и той ще бъде само на 60 процента готов. Нещо, което не се хареса на Бен и той го обвини че си търси извинения.

Това е мач, в който не сме само ние, но и фамилиите ни. Трябва да браним имената си и това го прави лично. Баща ми победи Найджъл Бен преди години и сега те се надяват Конър да отмъсти. Тук идва моята задача – да не допусна това и да не им осигуря спокойни нощи“, отсече Юбенк.

Много любопитно бе и когато двамата застанаха лице в лице. Тогава започнаха и „ниските удари“. Крис изрази учудването си, че съперникът му е по-висок, отколкото е смятал. На което той отговори „Така ще си помислиш, че ще минеш лесно през мен. Но това е абсолютна илюзия. Сънуваш и ще го разбереш след края на мача ни“, отсече Конър Бен.

тагове: