Начало Бокс Фенове скочиха на Фюри след „пенсионирането“
0

Фенове скочиха на Фюри след „пенсионирането“

Фенове скочиха на Фюри след „пенсионирането“
0

Поредното отказване на Тайсън Фюри от професионалния ринг очаквано предизвика серия от коментари. И „Циганския крал“ трябва да е бил подготвен, че в основната си част те ще бъдат негативни.

Навръх 34-ия си рожден ден британецът заяви, че няма да се връща на голямата сцена, като това дойде доста изненадващо. Особено на фона на амбицията му да направи мач с Дерек Чисора в края на годината.

Именно по този повод и голяма част от феновете нападнаха Фюри за поведението му.Тайсън е един от най-големите търсачи на внимание в бокса“, написа един привърженик на спорта. Друг пък допълва „Толкова е скучен. Хората трябва да спрат да му обръщат вниманието, което той е толкова отчаян да получи“.

Има и такива, които смятат, че Фюри се е нагърбил със задачата да трупа дивиденти на гърба на Усик – Джошуа. „Не е случайно, че е толкова активен в навечерието на реванша“, написа фен. Докато още един добавя: „Ще повярвам че се е оттеглил, когато си даде пояса“.

При всички положения феновете на бокса има защо да негодуват от поведението на Тайсън. Особено предвид и надеждите, че ще го видят в мач за всички световни титли с победителя от битката на 20 август в Саудитска Арабия.