Начало Бокс Тайсън Фюри пак го направи
0

Тайсън Фюри пак го направи

Тайсън Фюри пак го направи
0

Тайсън Фюри се отказва, Тайсън Фюри се завръща. Този сериал се промотира вече няколко месеца, откакто „Циганския крал“ победи Дилиън Уайт и обяви, че няма да се боксира повече. В последствие той бе връщан и отказван многократно, като през изминалата седмица сам заяви официално, че ще проведе още поне една битка.

Тя трябваше да е с Дерек Чисора през декември, но трилогията с „Войната“ пропадна заради разминаване във финансовите параметри. На този фон, световният шампион на WBC дори обяви новия си старши треньор, което допълнително подсили индикациите, че предстои мач за обединение на всички пояси с победителя от Олександър Усик – Антъни Джошуа.

Да, ама не, както се казва най-често при Тайсън Фюри. Днес той публикува нов развой в социалните мрежи, според който, отново спира с бокса. „Огромно благодаря на всички, които имаха влияние върху кариерата ми през годините. След дълги и тежки разговори, окончателно реших да се оттегля и на своя 34-и рожден ден казвам „Приятен път“, написа в Instagram Фюри.

Какво точно трябва да означава това? Едва ли някой може да каже конкретно. Тайсън се оттегля и връща толкова често, че това вече прилича на гонитбата между слънцето и луната. Аха да се стигнат, но всъщност няма как. Какво ли ще бъде утре, когато слънцето отново изгрее?