Начало ММА Боец от UFC разказва за ужаса от свалянето на килограми
0

Боец от UFC разказва за ужаса от свалянето на килограми

Боец от UFC разказва за ужаса от свалянето на килограми
0

Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC Антъни Смит е имал няколко тежки сваляния на килограми в кариерата си и те са били преди мачове в по-ниската дивизия – до 84 килограма.

Боецът с прякор „Лъвското сърце“ сподели преди Ариел Хелуани за „The MMA Hour„, че последния път, в който е свалял килограми също е било доста тежко, но го оценява като шестица по десетобална скала за трудност. Последната битка на Смит беше през юли, когато загуби от Магомед Анкалаев. Тогава той бе на косъм от това да не мине официалното претегляне.

„Имаше няколко пъти, когато свалях до средна категория и не бях сигурен, че ще оцелея. Беше лошо. Стоях на колене дълго време преди да стъпя на везната. Трябваше да съм бърз на везната, защото ако останех по-дълго, щях със сигуност да припадна…....Не можех да се придвижвам от хотела до везната. Беше на пет минути разстояние, но на мен ми отнемаше петнайсет, защото трябваше през няколко крачки да падам на колене“, споделя Смит.

След преминаването в по-високата категория Смит има страхотен успех. Към момента той е пети в ранглистата и държи победи над имена като Рашад Еванс, Маурисио Руа, Волкан Йоздемир.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".