Начало Бокс За какво мечтае Олександър Усик (ВИДЕО)

За какво мечтае Олександър Усик (ВИДЕО)

За какво мечтае Олександър Усик (ВИДЕО)
0

Пореден интригуващ късометражен филм за Олександър Усик се завъртя в интернет пространството. 10-минутната лента проследява подготовката на украинската звезда за дебюта му в тежката категория на професионалния бокс. Усик, който е абсолютен шампион в полутежката категория, ще се изправи срещу Тайрон Спонг на боксова гала вечер в Чикаго на 12-ти октомври.

Във филма Усик разкрива какви са мечтите му:

„Мечтая за много неща. За космически неща! Искам цялото оръжие по света да изчезне и да има мир. Мечтая за това хората да мисля за техните собствени действия и да ги коригират. Мечтая си утре сутрин извънземните да дойдат при мен и да ме вземат за няколко дни с тях. Искам да видя как минава техният начин на живот. “

Усик и неговият щаб водят подготовка на американска земя преди дебюта. Към момента те са в Лос Анджелис. Идеята е главно той да се аклиматизира напълно към часовата разлика и климата.

„В момента съм на подготвителен лагер и мислите ми изцяло са насочени върху това как да изпълня целите си по най-добрия начин. Разбира се, не всеки път се получават добре, аз също правя грешки. Но грешките ти дават кураж.“

Обявеният за боксьор номер 1 на 2018 година от списание „Ринг“, „Sports Illustrated“, „Boxing Epicenter“, Световната боксова асоциация (WBA) и на авторитетната медия за бокс „BoxingScene“ не пропуска и този пък да демонстрира на зрителите и феновете си своите умения да танцува и пее.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.