Начало Бокс Задържали Канело – Ковальов с близо два часа заради UFC 244

Задържали Канело – Ковальов с близо два часа заради UFC 244

Задържали Канело – Ковальов с близо два часа заради UFC 244
0

С близо двучасово закъснение започна дългоочакваната боксова среща между Саул Алварес и Сергей Ковальов, а причината за това е леко шокираща.

По предварителни планове, мексиканецът и руснакът е трябвало да излязат около 23:15 местно време (Лас Вегас), но по същото време на източното крайбрежие се провеждаше главният подгряващ мач на UFC 244 между Дарън Тил и Келвин Гастелъм.

Оказва се, че хора от „MGM Grand“ лично са звъннали на Дейна Уайт и са го помолили да пуснат на живо последната среща между Хорхе Масвидал и Нейт Диаз, за да могат зрителите в казиното да наблюдават сблъсъка.

Преди време лично Дейна Уайт съобщи, че двете събития не могат да се мерят и победител ще бъде Ню Йорк, но явно не е имало кой да го послуша.

„Седях си и по едно време телефонът ми звъни. Обадиха ми се от „MGM Grand“ и ми казаха следното: „Вашият подгряващ мач е преполовен. Хората тук искат да видят какво ще се случи… може ли да предаваме на живо Диаз и Масвидал?“

Снимка: БТА

„Помислих си, че това е пълна лудост. Сънувах подобно нещо, а сега се случваше. Всички знаете какво мисля за Оскар де ла Оя. Той е пълен измамник и нещастник. Казах му да не слага този мач в същата вечер, но той не ме послуша“, заяви президентът на UFC.

„Уважавам Канело и всички боксьори. Хубаво е, че феновете в са могли да гледат и двете събития. Това е нещо много голямо за мен“, завърши Уайт.

Снимка: БТА

В крайна сметка, Канело и Ковальов е трябвало да останат близо 110 минути в съблекалните си, преди да излязат на ринга.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.