Начало Бокс Загуба за Младен Манев на голяма галавечер в Лондон

Загуба за Младен Манев на голяма галавечер в Лондон

Загуба за Младен Манев на голяма галавечер в Лондон
0

Младен Манев-Нинджата отстъпи на Давид Аделейе с технически нокаут в четвъртия рунд. Двамата излязоха във втория мач от основната карта на галавечер в Лондон с основен сблъсък Джой Джойс – Карлос Такам.

Двамата трябваше да се бият през месец март тази година, отново в Лондон, но мачът бе отменен заради положителен тест за COVID-19 на българина.

Мачът в арена „Уембли“ започна с активна игра и от двамата бойци. Британецът не успя да намери добри попадение от старта и се наложи да смени тактиката – започна да търси удари в тялото на Нинджата.

С този приом той постепенно измори българина, който му връщаше с добри попадения при всяка отворила се възможност. В края на третия и началото на четвъртия рунд Манев беше наранен от непобедния си съперник, който се счита за един от големите таланти в тежка категория. Аделейе продължи с ударите в тялото и сломи съпротивата на Младен.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.