Начало Граплинг Аштън Кътчър вече е на крачка от черен колан по джу-джицу

Аштън Кътчър вече е на крачка от черен колан по джу-джицу

Аштън Кътчър вече е на крачка от черен колан по джу-джицу
0

Холивудската звезда Аштън Кътчър вече е на крачка от заветния черен колан в бразилското джу-джицу.

По-рано днес в Инстаграм се появи видео, в което легендарния състезател и треньор в това бойно изкуство, Риган Мачадо, връчва кафевия колан на Кътчър. След кратък протест от страна на актьора, Мачадо го убеждава, че той наистина заслужава това повишение и обвива колана около кръста му.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Congrats to my bro today 👊🏽 and my Master the legendary Rigan Machado the 🐐#ashtonkutcher #bjj @aplusk

Публикация, споделена от Bobby Razak (@bobbyrazak) на

 

Новият ранк за Аштън пристига пет години след повишението му в лилав колан. В социалните мрежи мнозина експерти и фенове на бойните спортове реагираха, че скоростта, с която Кътчър получава по-тъмни колани е прекалено бърза.

43-годишният американец всъщност има солиден опит в борбата, тъй като се е състезавал в този спорт по време на гимназистките му години. Той споделя, че дори когато пътува по работа, намира къде да тренира бразилско джу-джицу.

Самият Риган Мачадо, потвърди пред камерата на Boec.BG, че Кътчър е един от първите му ученици и е изключително добър. Бразилецът е толкова уверен в уменията на бившия водещ на „Прецакан“, че заяви пред TMZ, че Конър Макгрегър ще загуби от Аштън Кътчър в граплинг двубой.

„Бих заложил всичките си пари на Аштън. Той е много много добър и е около 90 кг. и почти 2 метра висок.“, заяви Мачадо.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.