Начало Граплинг Благотворителните тренировки по бразилско джу-джицу с нова кауза

Благотворителните тренировки по бразилско джу-джицу с нова кауза

Благотворителните тренировки по бразилско джу-джицу с нова кауза
0

Участниците в благотворителните неделни тренировки по бразилско джу-джицу ще подкрепят нова кауза през следващите четири седмици. Спортистите решиха да подадат ръка на бившия ММА боец Светослав Самуилов и неговата мисия да изгради зала с уреди за упражнения и рехабилитация на деца с увреждания в Русе.

Практикуващи бойни изкуства и спортове с различни клубни принадлежности могат да се включат в заниманията, които се провеждат в залата на „Боен Клуб Левски София“. Фиксирана цена за участие в тренировките няма – всеки може да подпомогне каузата със средства по негов избор.

Бившият ММА боец Светослав Самуилов, познат като Сисо сред приятелите му, е прикован повече от 7 години в инвалидна количка след пътно-транспортен инцидент. Русенецът в момента е треньор по бойни спортове. Преди инцидента, той печели десетки медали по борба, граплинг и има 8 победи на професионалната ММА сцена. Той си е поставил за цел да изгради зала, в която да може да предава уменията си на подрастващите и да тренира деца с увреждания.

В репортаж на телевизионното ни предаване Boec.BG ви запознахме с благородната инициатива на практикуващите бразилско джу-джицу, джудо и сумо, които избраха да подкрепят Борис Христов през месеците октомври и ноември.

Вижте кадри от благотворителните тренировки и чуйте някои от родните ни шампиони, които взимат участие в тях:

Повече информация за събитието може да откриете във Facebook страницата на организаторите.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.