Начало Видео Охранител интелигентно използва джу-джицу (ВИДЕО)

Охранител интелигентно използва джу-джицу (ВИДЕО)

Охранител интелигентно използва джу-джицу (ВИДЕО)
0

Бразилското джу-джицу, борба и джудо са „инструменти“, които са умело използвани от охранителите по нощни клубове из целия свят. Тези бойни изкуства са базирани на контролиране на нападателя без удари, което ги прави идеални за разрешаване на такива ситуации по цивилизован и легален начин.

Този уикенд във Вермонт охранителят Гавин Уейгман, който е лилав колан по бразилско джу-джицу, демонстрира отличен контрол върху гърба на нападател. Действието се развива пред нощния клуб, в който Гавин работи.

„Проверявах лични карти на вратата и този човек създаваше проблеми, че не го пускаме в клуба. Тормозеше мен и мой колега с обичайните обиди, а по едно време се опита да нахлуе в сградата. Колегата ми го хвана и го бутна навън, но той започна да го удря. Хванах го за кръста и изпълних любимото ми събаряне „уке уаза“. Последвах го на земята и приложих душене (Rear Naked Choke). Не заслужаваше пребиване, защото не знаеше какво прави. Оставих го да се измори и така той сам се успокои. Все едно се борих с бебе. Полицията дойде и си го прибра.“, разказа в Инстаграм охранителят.

Вижте видео от схватката:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.