Начало Граплинг Звезда от UFC загуби на граплинг

Звезда от UFC загуби на граплинг

Звезда от UFC загуби на граплинг
0

Бившият шампион на UFC в средна категория – Люк Рокхолд (16-5), загуби на граплинг от Ник Родригес. Двамата участваха в главния мач на Polaris 12. Шоуто се проведе в Нюпорт, Уелс.

Схватката продължи 15 минути, като се случи нещо нетипично за граплинга – Рокхолд получи аркада. Наложи се раната да бъде третирана с вазелин и организаторите бяха хванати неподготвени.

„Честно, беше просто забавление за мен“, сподели Рокхолд. „Състезанията са част от живота ми. Това ме разсейва, а и тук глупавите политики на UFC ги няма.“

За последно той влезе в октагона срещу поляка Ян Блахович на 6 юли, а битката бе дебютна за Люк Рокхолд в полутежка категория.

„Последните няколко години се опитвах да сваля категория и тялото ми просто отказваше. Сега вече се чувствам добре. Чувствам се здрав. Нямам търпение да се заема с бойците в тази дивизия“, призна боецът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.