Начало Карате 43 национални титли за роден клуб в олимпийското карате

43 национални титли за роден клуб в олимпийското карате

43 национални титли за роден клуб в олимпийското карате
0

Внушителните 43 национални титли завоюва спортен клуб „Цанев“. Това се случи по време на Националната купа в олимпийското карате. Турнирът, който се проведе в Кранево, бе за всички възрастови групи.

Представителите на „Цанев“ стигнаха до 43 първи места, 17 сребърни отличия и 32 бронза. Всичките 92 медала постигнати от клуба му отредиха безапелационно първото място в отборното класиране. Това се случва за двете поредна година.

На състезанието в Кранево участваха 27 отбора от цялата страна. На второ място се наредиха КК „Шурикен“ от Кюстендил с 29 златни, 24 сребърни и 26 бронзови отличия, а третата позия взеха бойците на КК „Самурай“ от Добрич с 19 първи места, 22 втори и 28 трети места.

До края на годината за шампионите предстоят участия на Вътрешна лига в София, на Балканско първенство в Словения и на Световна младежка лига в Италия. След приключване на състезателната година, каратеките на Клуб „Цанев“ ще се качат на зимен лагер от 26 декември до 5 януари на Семково, където ще стартира съвместна подготовка с унгарския шампион UTE KAISEI за Европейското първенство за юноши и младежи през февруари в Будапеща.