Начало Карате Лиото Мачида предизвика боец на UFC на карате двубой

Лиото Мачида предизвика боец на UFC на карате двубой

Лиото Мачида предизвика боец на UFC на карате двубой
0

Бившият шампион на UFC Лиото Мачида ще бъде свободен агент след последната му битка в „Белатор“ и вече търси нови предизвикателства. Най-добрата каратека в ММА за всички времена ще се изправи срещу Фабиан Едуардс на 13-и май в Лондон, а след това иска да да направи карате двубой с друг известен каратист в ММА – Стивън Томпсън.

„Екшънът не спира в „Карате Комбат“, това е в плюс за мен…..Стивън Томпсън е ММА боец, срещу когото искам да се изправя. Или Джи Ес Пи, но мисля, че той е приключил с кариерата си като спортист. „Карате Комбат“ вече искаха да уредят такъв двубой, но Сейнт Пиер вече беше зает с други.“

Мачида не си мисли, че бившият шампион в две дивизии на UFC Джи Ес Пи се страхува от него, но според него канадецът не би се върнал да се състезава сега поради „бизнес причини“.

„Със Стивън Томпсън е различно. Той е активен, млад, и търси двубоя. Нека да видим какво ще предложат „Карате Комбат“ в бъдеще, след като си изиграя двубоя в „Белатор““, добавя бразилецът.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".