Начало Граплинг и BJJ Джо Роган ще спонсорира най-елитния граплинг турнир в света

Джо Роган ще спонсорира най-елитния граплинг турнир в света

Джо Роган ще спонсорира най-елитния граплинг турнир в света
0

Коментаторът и водещ на подкаст Джо Роган ще бъде спонсор на тазгодишното издание на световното първенство на най-елитния граплинг турнир в света „Абу Даби Комбат Клуб“ (ADCC).

В официалната Instagram страница на събмишън граплинг организацията бе съобщено, че подкастът на Роган „The Joe Rogan Experience“ ще бъде официален спонсор на мундиалите на ADCC, които ще се проведат в Лас Вегас през септември.

Малко след това съобщение на ADCC и настоящият абсолютен шампион и носител на титлата при 99-килограмовите във веригата, Гордън Раян, обяви, че Джо Роган ще бъде негов спонсор за турнира.

През февруари ADCC съобщиха, че платформата за обмяна и трансфер на криптовалута „Bitcoin Cash“ също ще бъде спонсор на събитието в Лас Вегас.

Очакванията на организаторите на ADCC са, че това ще бъде най-грандиозното събитие на веригата в над 20-годишната и история.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".