Начало Карате Още една отборна титла за „Файтърс НСА“

Още една отборна титла за „Файтърс НСА“

Още една отборна титла за „Файтърс НСА“
0

Поредна купа във витрината си прибави „Файтърс НСА“. Седмица, след като стана комплексен шампион на Националното първенство по шотокан карате, столичният тим взе участие в отворен турнир по шотокан карате в град Пазарджик. Там състезателите, водени от Радослав Пенов, стигнаха отново до първото място в крайното класиране по медали с 26 златни отличия.

На второ място се нареди клуб „Макс спорт“, а на трето клуб „Чикара Лии“. В надпреварата взеха участие 13 клуба и над 300 състезатели.

СК „Файтърс НСА“ участва с над 50 свои представители, като голяма част от основните състезатели на клуба получиха почиваха след Националното първенство. Въпреки отсъствието на титулярите, тимът не отново се справи с конкуренцията.

Президентът на СК „Файтърс НСА“ и главен треньор Радослав Пенов благодари на своите помощници в щаба – Юлиан Николов, Виктор Георгиев, Александър Глигоров, Калин Крумов и Димитър Петров. Пенов специално поздрави и организаторите от СК „Спартак“ (Пазарджик), водени от Илко Аджов, за перфектната организация на турнира.

От 14-ти май за част от състезателите на „Файтърс НСА“ предстои лагер с националния отбор по шотокан карате-до. Подготовката ще се проведе в Банско и ще продължи една седмица. Следващото състезание пък е Национална купа по шотокан, която ще бъде в Габрово между 4-ти и 6-ти юни.