Начало Карате “Файтърс НСА“ избра най-добрите за годината (СНИМКИ)

“Файтърс НСА“ избра най-добрите за годината (СНИМКИ)

“Файтърс НСА“ избра най-добрите за годината (СНИМКИ)
0

С няколко събития столичният карате клуб „Файтърс НСА“ изпрати 2020-та година. На 27-ми декември се проведе семинар за картотекираните състезатели, воден от главния треньор сенсей Радослав Пенов, както и ежегодната церемония по определяне на 10-те най-добри спортисти на клуба за годината.

Вержиния Мирчева е спортист номер 1 на „Файтърс НСА“ за 2020-та. Преди година тя остана на крачка от върха, но националната титла и достойното представяне сега и донесоха заслуженото признание. Втори остана Калоян Велинов, а в топ 3 влезе Кристина Михайлова. В десетката влязоха Асен Петров (4), Владимир Стойчев (5), Мартин Младенов (6), Николай Стефанов (7), Десислава Джуванова (8), Цветан Петров (9) и Ивайла Мирчева (10).

Радослав Пенов с най-добрата състезателка за 2020-та Вержиния Мирчева.

Тази година бе връчен и приз „Ярка победа“, като неин носител е Валентино Александров, който триумфира с титлата при мъжете на Държавното първенство по шотокан карате-до.

Валентино Александров получи приз за „Ярка победа“

На събитието се обърна специално внимание и на треньорите за положените усилия и труд. Плакети за принос получиха Юлиан Николов, Владислава Мирчева, Лора Русчеава, Павлин Дишев, Калин Крумов, Виктор Георгиев, Виктория Филипова, Таня Дичева, Димитър Петров и Цветелина Иванчева.

Всички членове на клуба традиционно получиха и от новите годишни календари на клуба.

„Изпращаме трудна година за целия български спорт ,но като цяло успяхме да изпълним своите цели – коментира пред Boec.BG сенсей Радослав Пенов, основател и президент на „Файтърс НСА“. – Взехме участие във всички проведени мероприятия от националния календар и сме първи по медали за поредна година в крайното класиране на Българска федерация шотокан карате. Проведохме ежегодния си летен лагер с над 90 участника. Патентовахме емблемата на клуба и издадохме „Интерактивен наръчник по шотокан карате“. Успяхме да отворим нови зали, както и да снабдим някой от тях с най-модерно оборудване. Проведохме три изпита за техническа степен и повишихме броя на кафявите колани в клуба.“

Повече кафяви колани в „НСА Файтърс“ през 2020 г.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.