Начало Карате Поклон от Сенсей към ученик при завръщането на Ивет в залата

Поклон от Сенсей към ученик при завръщането на Ивет в залата

Поклон от Сенсей към ученик при завръщането на Ивет в залата
0

Ивет Горанова се завърна в тренировъчната зала само няколко дни след историческия златен медал на Олимпийски игри.

Националната състезателка в категория до 55 килограма беше посрещната от президента на плевенския клуб „Петромакс“ – Сенсей Русалин Русалинов, който е и вицепрезидент на федерацията по карате.

„Аз не съм се кланял на никого до момента – настъпи мигът да се поклоня на ученика си, това е знак на приемственост“, направи емоционалния жест Русалинов.

„Идеята на Сенсея е непрестанно да следи своя ученик, за да не се отклони от пътя.“

Горанова постигна пет безапелационни победи на Олимпийските игри в Токио.

Плевенчанката спечели титлата в дебюта на дисциплината на най-големия спортен форум, като в нито една от срещите не остави и миг съмнение в класата си над останалите.

Само на 21 години тя игра много хладнокръвно и с отличен спортен интелект, побеждавайки далеч по-опитни световни шампионки.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.