Начало Карате СК Файтърс-НСА с 16 национали на лагера в Банско

СК Файтърс-НСА с 16 национали на лагера в Банско

СК Файтърс-НСА с 16 национали на лагера в Банско
0

Сериозна група състезатели от спортен клуб Файтърс-НСА“ бяха повикани на лагер-сбора на националния отбор по шотокан карате-до. Подготовката на „трикольорите“ ще се проведе отново в град Банско от 7-ми до 18-ти септември.

Внушителният брой от 16 каратеки на столичния клуб ще се готвят в планинския курорт в рамките на 11 дни под ръководството на селекционера Димитър Тодоранов. Повикани са състезатели от над 16-годишна възраст до мъже и жени, като задължително изискване е те да имат минимум кафяв колан. От федерацията са събрали медалисти от Европейско или Световно първенство, както и националните ни шампиони.

Повиканите състезатели на СК „Файтърс-НСА“ са Денис Богданов, Георги Найденов, Валентин Рачев, Валентин Георгиев, Кристиан Иванов, Валентино Александров, Мартин Николов, Мартина Димитрова, Росица Димитрови, Елия Димитрова, Вероника Георгиева, Дамяна Захариева, Ронита Костадинова и Виктория Филипова. Само преди дни те приключиха друга подготовка – летният лагер на своя клуб.

Към лагерът в следващите дни ще се присъедини и президентът и треньор на СК „Файтърс-НСА“ Радослав Пенов. Той бе избран за „Най-добър треньор“ на Национална спортна академия „Васил Левски“, Българска федерация шотокан карате до и на Националната асоциация на бойните спортове за 2019 г.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.