Начало Кикбокс и муай тай Албена Ситнилска иска мач с Валентина Шевченко

Албена Ситнилска иска мач с Валентина Шевченко

Албена Ситнилска иска мач с Валентина Шевченко
0

След като преди време призна през Boec.BG, че мечтае за UFC, сега Албена Ситнилска разкри и най-желаната ѝ съперничка. А тя е Валентина Шевченко!

За да си най-добър трябва да се биеш с най-добрите, аз мисля, че имам нужда от още подготовка в новото ми поле на изява“, коментира красавицата пред BGpravda.

Многократната ни световна и европейска шампионка по таекондо от известно време се е насочила към професионалния кикбокс. Разбира се, преходът за нея бе плавен, тъй като покори европейския и световния връх и в аматьорски кикбокс в татами стиловете. Ситнилска е част от националния отбор на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Албена Ситнилска мечтае за UFC (ВИДЕО)

Ситнилска вмомента провежда 15-дневна подготовка с националите по кикбокс на базата в „Спортпалас“, а след това ще участва в лагера на SENSHI и KWU International Professional League в Камчия. В плановете на чаровната блондинка влизат Европейско първенство по кикбокс в края на годината и мач от бойната гала верига SENSHI.

„Бойните спортове имат ужасно много предимства, те те изграждат, като човек, като характер, учат те да се справяш с трудностите, подобряват физическото и психическото състояние и е страхотно удоволствие поне за мен. Но професионално НЕ в България, тук се подиграват с българските бойци“, коментира още Ситнилска пред BGpravda.