Начало Кикбокс и муай тай Влез във форма с Албена Ситнилска и Tialoto (ВИДЕО)

Влез във форма с Албена Ситнилска и Tialoto (ВИДЕО)

Влез във форма с Албена Ситнилска и Tialoto (ВИДЕО)
0

Албена Ситнилска и един от най-четените лайфстайл сайтове Tialoto.bg   ви приканван да бъдете активни, да тренирате и да влезете във форма. За целта многократната таекуондо и кикбокс шампионка, и носител на наградата „Златен пояс“ за най-добър спортист при дамите в бойните спортове за 2019-та, ще ви покажет нейн комплекс от упражнения.

За втора поредна седмица Албена лично демонстрира как се вае перфектно тяло, а  тренировката може да бъде изпълнена навсякъде, както и в домашни условия.

Тренирай с Албена Ситнилска – ТУК.

През февруари тази година Албена дебютира с победа и на петото издание на голямата международна верига SENSHI и продължи победната си серия на професионалния кикбокс ринг. Тя не познава загубата на него.

 

Чаровната състезателка на столичния клуб „Армеец“ постига първата си голяма победа преди 16 години, когато стига до европейска титла по таекуондо. Днес може да се похвали с над 30 европейски и световни медала. През 2019-та стигна до световните и европейски върхове в два спорта – таекуондо и кикбокс. В таекуондо ITF завоюва световна титла на спаринг до 57 кг, бронзов медал от световното отборно спаринг, на Европейското трумфира на спаринг жени до 57 кг и отборно силов тест. Ситнилска триумфира във финала на киклайт контакт, категория до 55 кг., на Световното първенство по кикбокс в татами стилове, което се проведе Анталия и бе организирано от Световната асоциация на кикбокс организациите WAKO.