Начало Senshi Ахмед Крънич: В България се чувствам като у дома си (ВИДЕО)

Ахмед Крънич: В България се чувствам като у дома си (ВИДЕО)

Ахмед Крънич: В България се чувствам като у дома си (ВИДЕО)
0

Ахмед Крънич постигна поредната си победа на сцената на SENSHI, стигайки до единодушно съдийско решение срещу Флорин Иваноайе в главното събитие на SENSHI 20. Така той затвърди статута си на един от местните любимци, макар да е родом от Босна и Херцеговина. В интервю за Boec призна, че България се е превърнала във втората му родина.

Иваноайе се оказа корав съперник за Крънич, но не достатъчно

За мен се получи добър мач. Опонентът ми беше труден, със силни ритници, със силен бокс, но му липсваше опит. Аз спечелих именно с разумната си игра. Стратегията ми беше по-добра от неговата. Това е седми или осми мач за мен на SENSHI. България се превърна в моя втора родина. Чувствам се все едно съм си в Босна“, каза Крънич.

Ахмед сподели още, че не е останал притеснен от смятана на съперника си няколко седмици преди срещата във Варна, защото постоянно води тренировъчни лагери и дори се готви често в Германия и Нидерландия, за да прави спаринги с всевъзможни опоненти с различни стилове. Това му помага да е готов, независимо дали противникът му е известен месец по-рано или разполага само с ден, за да го проучи.