Начало Кикбокс и муай тай Бранко Бабачев пред Boec.BG: С Карашев имаме закачка, а съвсем скоро идва краят на Деян Топалски

Бранко Бабачев пред Boec.BG: С Карашев имаме закачка, а съвсем скоро идва краят на Деян Топалски

Бранко Бабачев пред Boec.BG: С Карашев имаме закачка, а съвсем скоро идва краят на Деян Топалски
0

Днес ще ви срещнем с Бранко Бабачев на който му предстои голяма среща срещу Радослав Карашев съвсем скоро. Разбира се не подминаваме и темата за Деян Топалски, вижте сами какво каза Бранко.

1. Здравей Бранко. Вчера стана ясно, че едно твое предизвикателство вече е реалност, а именно към Радослав Карашев. Би ли ни разказал малко повече за това ти желание да се биеш точно срещу него, той как го прие и какво да очакваме от този мач?

Бранко: Радо ми харесва, агресивен и атрактивен състезател търсещ боят,ще стане красив мач със него, а и си имаме лека закачка, той знае. Времето дойде!Мачът наближава и ще стане ясно какво ще се случи!Аз няма да говоря преди мачът,аз ще говоря след мачът и въртре в ринга, когато бие гонгът на първият рунд!

2. Как протича тренировъчният процес за тази среща и би ли разказал малко повече при кого, как и защо тренираш?

Бранко: Подготовката ми протича супер, тя се провежда в Иккен, под ръководството на Краси Колев(Комбинаторът)! Имам добри спаринг партньори и всичко е наред!

3. Преди няколко дена завърши републиканското първенство по кикбокс на което ти не взе участие, но въпреки това със сигурност би трябвало да имаш мнение за нивото на състезанието и бойците. Какво е то и смяташ ли, че на следващото състезание, когато се пуснеш можеш да спечелиш златното отличие и ако да, в коя категория?

Бранко: Да, гледах дори финалът на републиканското, играха Мариян Макавеев и Едуард Алексанян. Алексанян би убедително! Професионалните ми срещи на този етап са ми приоритети, републиканското не ми е толкова важно в момента!

4. Не можем да избегнем и въпрос за Деян Топалски. На скоро отново пред нашият сайт, той даде интервю в което те споменава и теб. Как би отговорил на думите му, че би те оставил за някоя неделя, за да се бие с теб, но това най-вероятно нямало да стане, тъй като му бягаш от 3 години?

Бранко: Да, четох му интервюто, не харесвам надменността на този човек и ще му покажа много скоро за какво става на въпрос! Мисля, че се е взел много насериозно, щял да ни остави с Даниел Илиев за някоя неделя! Думи на клоун! Всички знаем с какъв зор би Дани Илиев и чак пък щял да го нокаутира….Как обаче незнам??? А, по-въпросът за „ТРИТЕ ГОДИНИ НА ТОПАЛСКИ„, за болестта ми всички знаят или са чували, аз не съм бягал, просто ми се случи тъпата болест и аз преживях нещо страшно, не ми се връща там, гледам напред, а погледа ми вижда скоро мач с Деян Топалски!!!Ще дам това шоу на публиката и ще затворя устата на някои хора!!!Всички знаем, че не съм от страхливите боици и не бягам от боя!!!Тъпото е, че Деян искаше да играе с мен докато бях болен и слаб, това не е мъжкарска постъпка според мен!

5. Знаем, че за да може един състезател да тренира безпроблемно му трябва финансиране, което за жалост в България рядко се случва да е на високо ниво. На теб лично кой ти помага и с какво?

Бранко: Огромни благодарности към охранителна фирма Делта Гард без нейната помощ нямаше да стигна до тук, те са винаги до мен, както финансово така и морално!!!Благодарен съм също на спонсорите си -Лев Инс Младост, те винаги са до мен, най-коректните и съвестни застрахователи и мои приятели, уникален екип! Също така искам да благодаря и на фирма за климатици Дайкин, ТЕРРИ ГРУП Таня Стоянова, които също са уникален и съветен екип! Благодаря още веднъж на всички вас!!!

6. Има ли боец в България, който все още не си упоменал, но искаш да се биеш срещу него, разбира се като изключим предстоящата ти среща срещу Радослав Карашев и Деян Топалски с който неведнъж си показвал желанието си да се биете.

Бранко: Има такъв боец, но той е изненада все още! Обмислям вариянти и ще ви изненадам както винаги, знаете, че покрай мен интригата е пълна, така като има много завист,така ще е…..

7. Какво ще пожелаеш на читателите на Boec.BG и всички фенове на Бранко Бабачев?

Бранко: Желанията ми са да са силни, да преследват всички техни цели и мечти и никога да не спират да работят със себе си!!!Мечтите и страховете са за това, да се преследват и премахват, бъдете живи и здрави и осанете силни!!!Благодаря ви за подкрепата!!!