Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев с три мача до края на годината (ВИДЕО)

Даниел Илиев с три мача до края на годината (ВИДЕО)

Даниел Илиев с три мача до края на годината (ВИДЕО)
0

Българската кикбокс звезда Даниел Илиев има една от най-активните години в кариерата си. След като наскоро защити Европейския пояс на KGP (б.р. – Кickboxing Grand Prix), той не смята да си почива дълго, а прави планове за следващите срещи. А те ще бъдат най-вероятно три – през септември, октомври и декември. Новината разкри Веселин Веселинов – треньор на Даниел Илиев, в студиото но „BOEC.BG“.

Два мача са сигурни, а декември очакваме да се бие срещу Деян Топалски“, разкрива специалистът по муай тай и кикбокс. Самият Илиев преди време сподели също в студиото на „BOEC.BG“, че една от основните ми цели е реванш срещу Топалски, от когото загуби със съдийско решение през 2016 г.

Веселинов е много доволен от представянето на своя боец в Манчестър в края на месец юни, където защити Европейския си пояс на KGP в трирундова битка срещу британеца Кевин Уорд.

„Това беше много ценна победа срещу сериозен състезател и звезда на Манчестър. Много неудобен противник. Всеки си има определен тип игра, но Уорд определено беше от тези, които са неудобни. Дани направи много хубав бой. Взе си всички рундове. В последния дори имаше и шоу за публиката – разменяха си реплики, предизвикваха се един друг. Но Дани го надигра във всички рундове. На техен терен това беше много ценна победа и защита на титлата“, коментира Веселинов.

Веселинов е един от водещите треньори в бойните спортове в България към момента, като заниманията си той провежда в залата по бокс и муай тай „Сумайд Халидов“ в София. В разговор в нашето студио той признава, че предпочита да работи с любители на бойните спортове, а не с професионалисти. Изключение правят двама негови приятели и едни от най-добре представящите се родни бойци Даниел Илиев и Антон Петров.

„Антон Петров претърпя злопоука и едва ли ще се върне до края на годината. Да се възстанови напълно и тогава ще мислим за мач“, казва Веселинов.

Участието му в „BOEC.BG“ може да гледате тази неделя, 28-ми юли, от 19:00 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.