Начало Видео Деян Топалски: Нямах смелостта да зарежа всичко останало (ВИДЕО)

Деян Топалски: Нямах смелостта да зарежа всичко останало (ВИДЕО)

Деян Топалски: Нямах смелостта да зарежа всичко останало (ВИДЕО)
0

Един от най-популярните български ММА и кикбокс бойци Деян Топалски разкри за тежките мигове в неговата кариера, когато не е имал възможност да замине за чужбина. Плевенчанинът окачи ръкавиците през миналата година, но ще остане в историята с битките срещу настоящите UFC звезди Муслим Салихов и Джак Хермансон.

„Нямах смелостта да зарежа всичко останало. Никога не съм бил само боец. През цялата кариера съм работил успоредно – сподели Деян Топалски в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“. – Не е имало кой да ме издържа. Не съм имал богати спонсори. Къде умишлено, къде заради глупостта ми да се обвържа с някой, не е имало кой да ме подсигури и да се отдам изцяло на тренировките. През цялото време мислех за съществуването ми. Не искам да се оправдавам с това. Проблемът е бил изцяло в мен. Трябваше да оцелея.“

Защо враждите с Дани Илиев и Бранко Бабачев предизвикаха толкова голям интерес, какво се случи след участието във ВИП Брадър и каква беше причината да прекрати кариерата, вижте в цялото интервю с Деян Топалски.

Снимка на корицата: LAP.BG