Начало Кикбокс и муай тай Кикбокс елитът почете паметта на Андреас Хуг

Кикбокс елитът почете паметта на Андреас Хуг

Кикбокс елитът почете паметта на Андреас Хуг
0

Редица световни шампиони и кикбокс легенди отбелязаха 20 години от внезапната смърт на легендарния Андреас Хуг. Шампионът на К-1 почина от левкемия на едва 35-годишна възраст, като болката от трагедията не отминава и днес.

„Отиде си, но никога няма да бъде забравен“, сподели Петер Артс. „Холандския дървосекач“ беше много активен под публикациите на карате и кикбокс страниците в деня на 20-та година от кончината на Анди.

Артс сподели снимка от гробищата в Кьото, които посещава през 2013 година преди битка в GLORY.

Сам Греко събра фотомоменти от приятелството си със швейцареца.

„Преди 20 години загубихме едно от най-великите човешки същества. Моят К-1 брат, легенда на бойните изкуства и истински приятел – Анди Хуг. Почивай в мир, никога не ще бъдеш забравен. Винаги в нашите сърца“, добави Греко.

Ернесто Хуст сподели снимка от статия, посветена на Андреас и написа: „20 години, а имам чувството, че беше вчера…“

„Почивай в мир, братко“, лаконичен бе Рей Сефо.

Бадр Хари също почете паметта на Хуг, което направи приятно впечатление на феновете на K-1.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.