Начало Кикбокс и муай тай Световният шампион Станислав Вълчев се ожени

Световният шампион Станислав Вълчев се ожени

Световният шампион Станислав Вълчев се ожени
0

Родният топ боец Станислав Вълчев се ожени за любимата си Десислава. Младото семейство отпразнува щастливия миг в компанията на част от елита ни в бойните спортове.

Петър Стойков, Християн Корунчев, Стоян Копривленски, Николай Стоянов, Атанас Божилов, Николай Атанасов бяха само малка част от гостите, които уважиха влюбената двойка.

Вълчев беше избрал за място на сватбата луксозен хотел в родния му Бургас.

Представителят на СК „Самурай“, който е световен и четирикратен европейски шампион по муай тай, показа завидни умения на дансинга и обра аплодисментите на присъстващите. Вечерта беше белязана от много емоция, романтика и типичните съпътстващи закачки.

Екипът на Boec.BG пожелава на Станислав и Десислава щастлив семеен живот!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.