Начало Кикбокс и муай тай Кикбокс шампионка продава пояса си заради болно дете

Кикбокс шампионка продава пояса си заради болно дете

Кикбокс шампионка продава пояса си заради болно дете
0

България се бори да спаси младия футболист Стивън Бориславов, който страда от сарком на ,,Юинг“. За лечението му е нужна сумата от 200 000 евро, която е непосилна за семейството му.

За да бъде спасен 14-годишния Стивън, редица спортисти се организираха в помощ на детето. Една от тях е шампионката по кикбокс Ерика Станоева. Талантливата перничанка, която живее и се състезава за Чехия, обяви на търг един от най-ценните си колани. Поясът е спечелен през 2019 година на Световната купа в Прага (K-1 WORLD GRAND PRIX).

,,Пускам на търг един от най-ценните ми колани с надеждата да помогнем за лечението на Стиви и заедно да преборим тази болест! Животът е прекалено кратък, за да гледаме само себе си. Нека бъдем по-добри един към друг, нека дадем шанс на това дете да продължи да спортува, да се радва и да изживее всички емоции и моменти от живота„, написа Ерика.

Коланът ще бъде продаден на търг, а началната цена е 350 лв. Наддаването ще продължи до 21 февруари във Facebook групата ,,Благотворителен базар „БЪДЕЩЕ ЗА СТИВИ“ https://www.facebook.com/groups/1081406542408856

Ерика, която дарява шампионското си отличие, е двукратен шампион от Световна купа по кикбокс, двукратен европейски шампион на К1 и настоящ шампион по кикбокс и бокс на Чехия.