Начало Кикбокс и муай тай Кикбокьсори от цяла Южна България изиграха 90 спаринг срещи

Кикбокьсори от цяла Южна България изиграха 90 спаринг срещи

Кикбокьсори от цяла Южна България изиграха 90 спаринг срещи
0

Кикбоксьори от цяла Южна България направиха съвместна тренировка в пловдивският клуб „Терес“. В нея се включиха над 100 състезатели от 11 клуба от София, Пловдив, Пазарджик, Нова и Стара Загора, Бургас, Свиленград и Мадан. Бяха изиграни 90 двубоя в стил лоукик.

Събитието се превръща в традиция за кикбоксьорите от цяла Южна България. То стартира с най-малките надежди на българския кикбокс – деца на 7-8 годишна възраст. Традиционно те предизвикаха много емоции в публиката и заредиха събитието с много настроение. Залата на TERES GYM & FIGHT CLUB бе препълнена от родители и приятели, които с голям ентусиазъм подкрепяха престрашилите се да влязат между въжетата.

След тях дойде време на ринга да се качат някои от звездите на кикбокса, като световният шампион по кикбокс за юноши Димитър Петров, балканският шампион по кикбокс и носител на множество медали от световни и европейски първенства по муай тай и кикбокс Константин Михайлов, европейският сребърен медалист по кикбокс за юноши Огнян Мирчев, европейският шампион по кикбокс за юноши Христо Калайджиев, световна и европейска шампионка по муай тай Карина Петкова, както и още много титуловани състезатели по кикбокс. Зрители и участници имаха възможност да се насладят на качествен и оспорвани двубои по правилата на кикбокс.

„Силно съм впечатлен от организацията създадена от домакините от Терес. Двубоите бяха много стойностни и на много високо ниво, всички се раздаваха на максимум. Бях приятно изненадан от най-малките дечица, които показаха завидни умения и техника. Мога да кажа, че всички национални състезатели продължават да надграждат своите умение“, коментира националният селекционер по кикбокс и член на управителният съвет на БККБМТ г-н Станислав Бахчеванов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.