Начало Senshi Константин Стойков: Преминавам през ада! Такава тежка подготовка никога не съм имал (ВИДЕО)

Константин Стойков: Преминавам през ада! Такава тежка подготовка никога не съм имал (ВИДЕО)

Константин Стойков: Преминавам през ада! Такава тежка подготовка никога не съм имал (ВИДЕО)
0

Константин Стойков е във финалните етапи от подготовката си за SENSHI 20 и две седмици преди битката си с Алехандро Гаридо признава, че никога не е преминавал през подобен подготвителен лагер преди в кариерата си.

Нямам търпение, подготовката премина повече от добре, във финалния си етап е. Няма контузии, което е най-важното. Преминавам през Ада, такава тежка подготовка никога не съм имал, няма тренировка под 2 часа“, каза Стойков за предаването „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.

Българинът е поверил тактическия план изцяло в ръцете на треньора си, за да може да се фокусира изцяло върху своето представяне, когато се качи на ринга.

Константин Стойков тренира в компанията на една от големите звезди на SENSHI – Едуард Алексанян. Той може да се окаже изключително ценен съюзник в опита му да се справи с испанеца.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.