Начало Senshi Огнян Мирчев: За победата на SENSHI 20 ще разчитам на упоритост и бърза мисъл

Огнян Мирчев: За победата на SENSHI 20 ще разчитам на упоритост и бърза мисъл

Огнян Мирчев: За победата на SENSHI 20 ще разчитам на упоритост и бърза мисъл
0

Една от младите ни надежди в кикбокса – Огнян Мирчев, иска да се наложи в организацията SENSHI. Екипът на Boec.bg се срещна с него, за да разбере как протича подготовката преди завръщането му на ринга.

Международната бойна галавечер SENSHI 20 ще се превърне в сцена на епични битки, а публиката ще се наслади на бойните умения на редица популярни бойци от 17 държави, сред които и петима българи. 

Залагам на двуразови тренировки, за да мога да съм максимално подготвен за 24 февруари. С треньорът ми изграждане стратегия за предстоящата среща, за да съм подготвен за стила на игра на опонента ми. Залагам на спаринг тренировките, за да подготвя тялото си. По време на битката ще разчитам на упоритостта, която притежавам и бързата си мисъл„, сподели Мирчев.

Подготовката на сънародника ни протича в София, където не среща проблеми с намирането на подходящи спаринг партньори, които се доближават до стила на игра на опонента му от Сърбия – Уруш Нешкович.

Вече съм изцяло концентриран върху професионалните мачове, а в аматьорската си кариера постигнах достатъчно. Изправям се отново срещу сърбин, както в двубоя ми на SENSHI през 2019 година. Те са изключително корави бойци и са доказани в света на кикбокса. Той притежава изключително голяма експлозивна мощ и е малко по-млад от мен, но успях да изградя с треньора ми план, който ще следвам и няма да му позволя да разгърне играта си„, коментира още българинът.

Мирчев се надява да получи възможност за повече професионални мачове през годината и да се бие за Европейската титла на SENSHI.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.