Начало ММА Райън Бадер и Ренан Ферейра очакват победителя от тях да срещне Франсис Нгану

Райън Бадер и Ренан Ферейра очакват победителя от тях да срещне Франсис Нгану

Райън Бадер и Ренан Ферейра очакват победителя от тях да срещне Франсис Нгану
0

Райън Бадер и Ренан Ферейра имат желанието победителят от тяхната битка да се посрещнат Франсис Нгану в PFL. Те ще премерят сили на 24 февриари по време на събитието  в PFL срещу Bellator card.

Очертава се изключително тежка битка между двамата гиганти, но нещата стават още по сериозни когато уравнението вскючва и Франсис Нгану. Бившият шампион на UFC в тежка категория подписа с PFL като свободна агенция и се очаква да се бие за промоцията в MMA, когато боксовата му кариера приключи.

Бадер и Ферейра се стремят към шанса да приветстват Нгану в PFL след техния хедлайнер в тежка категория в Саудитска Арабия.

„Да, 100 процента [Нгану трябва да е следващият]“, каза Бадер пред mmafighting„Предстои му боксова битка, но мисля, че моментът е идеален. Ние правим тази мега битка и победителят получава тази възможност. Франсис идва, бивш шампион на UFC, той току що имаше невероятна битка с Тайсън Фюри. Той предупреди всички. Да имаш способността да влезеш там и да докажеш на всички, да излезеш там и да спечелиш тази победа, това е страхотно. Не гледам покрай Ренан, но ако направя това, 100 процента той е следващият.“