Начало Кикбокс и муай тай Марат Григорян оглавява следващото събитие на ONE FC

Марат Григорян оглавява следващото събитие на ONE FC

Марат Григорян оглавява следващото събитие на ONE FC
0

Бившият шампион на GLORY в лека категория и един от най-качествените кикбоксьори на нашето време – Марат Григорян, ще се качи на ринга в края на януари.

Белгиецът с арменски корени ще бъде участник в зверски интригуващ и непредвидим мач, който ще бъде главно събитие на галавечерта „ONE: Only The Brave“. Мероприятието е насрочено за 28-ми януари и ще се проведе в Сингапур.

30-годишният Григорян ще се бие срещу беларусина с азербайджански произход Чингиз Алазов. Победителят в срещата ще се класира на финала на кикбоксовия Гран При турнир на организацията в категория ‘перо’.

28-годишният Алазов, който също като Григорян е бивш шампион на K-1 в полусредна категория, се подготвяаше на родното черноморие през миналото лято. Чингиз проведе неколкодневен лагер с част от най-добрите родни бойци като Атанас Божилов, Драгомир Петров и Петър Стойков.

Албанецът Франческо Джая, който през лятото на 2021-ва дебютира в международната верига SENSHI с победа над Ахмед Крънич, също ще вземе участие в главната карта на галавечерта. Той ще се изправи срещу Раде Опачич от Сърбия в кикбоксов дуел.