Начало Senshi Мирчев прави „фини настройки“ в седмиците преди завръщането на SENSHI 20 (ВИДЕО)

Мирчев прави „фини настройки“ в седмиците преди завръщането на SENSHI 20 (ВИДЕО)

Мирчев прави „фини настройки“ в седмиците преди завръщането на SENSHI 20 (ВИДЕО)
0

Огнян Мирчев ще се завърне на сцената на SENSHI само след няколко седмици, за да рестартира професионалната си кариера в кикбокса. Той признава, че вече се чувства готов, като сега му остават само някои „фини настройки“, за да бъде в оптимална форма срещу опонента си.

Подготовката върви успешно. Остават малко фини настройки. Има 3 седмици до мача, но съм готов. Нямам търпение за двубоя. Подготовката ми е в стил, какъвто противникът ми играе. Ще гледам да си наложа моята игра и няма да му дам да си развие неговата“, каза Мирчев в предаването „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.

Огнян Мирчев: За победата на SENSHI 20 ще разчитам на упоритост и бърза мисъл

Българинът разкрива за себе си, че се бие в обратен гард и това обичайно го превръща в доста неудобен съперник.

Що се отнася до проблемите с подготовката, Огнян сподели, че почти не изпитва такива. Единствено му е трудно да спазва стриктно размера на порциите при храненето си, но за целта има специалист, който се грижи, за да не натрупа излишни килограми и да влезе в категорията до 70 кг.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.