Начало Кикбокс и муай тай Огромен интерес към Държавното по кикбокс

Огромен интерес към Държавното по кикбокс

Огромен интерес към Държавното по кикбокс
0

От 19 до 21 април в спортен център „Люлин”, зала „Сиконко” (София) се проведе Държавният шампионат по кикбокс в стиловете пойнт файтинг, лайт контакт и киклайт контакт. Надпреварата записа рекорден брой участници – 584 състезатели от 36 клуба, дошли от цялата страна.

Комплексен категоричен отборен шампион е столичният отбор Стар Тийм, последван от СК Масару и СК Радулов.

В стил пойнт файтинг имаха възможност да вземат участие най-малките състезатели между 7 и 9 години.

Организатор на събитието беше Българска конфедерация по кикбокс и муай тай със съдействието на местния спортен клуб по кикбокс Стар тийм – в лицето на Дени Миленкова и Иван Георгиев.

Част от шампионите бяха наградени от председателя на БККМТ Галин Димов и от Станислав Бахчеванов – член на управителния съвет към конфедерацията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.