Начало Кикбокс и муай тай От GLORY обявиха безплатна гала (СНИМКА)

От GLORY обявиха безплатна гала (СНИМКА)

От GLORY обявиха безплатна гала (СНИМКА)
0

Най-голямата кикбокс организация в света – „GLORY“ решиха да се реваншират на всички, които си купиха платени гледания („Pay Per View“ – PPV) за събитието „GLORY 80“.

Причината е, че то беше прекратено. Това се случи по време на дългоочаквания реванш между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек когато в публиката стана масово меле. Оказа се, че в залата е имало сериозна агитка на Вжосек, която е била съставена от футболни хулигани. Двубоят между двамата беше прекратен във втория рунд, както и и цялата гала.

Именно заради случилото се в Белгия от организацията излязоха със съобщение, че закупилите PPV ще могат да гледат безплатно следващо събитие.

„Уважаеми клиенти на GLORY 80, на 19 март събитието беше прекъснато от хора, показващи опасно поведение. GLORY остро осъжда инцидентите, случили се онази нощ. Разбираме вашето разочарование, тъй като не успяхте да гледате всички битки, които трябваше да се проведат на GLORY 80. Информираме ви, че сме насрочили събитие с бойна карта от най-висок клас, която ще бъде достъпна безплатно за клиенти на GLORY 80, които си купиха PPV, както и тези, които гледаха на живо. Датата и подробностите за събитието ще бъдат обявени до седмица. Всеки клиент с PPV и билет ще получи безплатен достъп за гледане на събитието на сайта GLORYFIGHT.com. Подробности за картата и как да получите достъп до събитието, както и условията за ползване ще ви бъдат изпратени по имейл през следващите седмици. Благодарим ви за постоянната подкрепа и с нетърпение очакваме да ви представим най-вълнуващите битки в кикбокса през 2022 година“, заявиха от най-известната кикбокс верига в света в профила им в Instagram.

За тази следваща глава зрителите най-вероятно ще станат свидетели на мегасблъсъка Джамал Бен СадикЛеви Райтърс, който също беше отменен на „GLORY 80“.