Начало Кикбокс и муай тай Поредно много впечатляващо участие в 3-тия ден за родните национали на световното по муай тай в Тайланд

Поредно много впечатляващо участие в 3-тия ден за родните национали на световното по муай тай в Тайланд

Поредно много впечатляващо участие в 3-тия ден за родните национали на световното по муай тай в Тайланд
0

И в днешният състезателен ден националите на БККБМТ, заедно с националния треньор Николай Атанасов, помощник треньора Марио Кирилов и българския съдия клас А – Марио Иванов записаха убедително представяне, като в 10 полуфинални срещи състезателите ни реализираха 7 победи.

В успорван мач Християн Кънчев отстъпи на Русия и остава с бронз. Юношата ни Петър Калчев направи изключителна среща с Италия и утре излиза на финал с Украйна, в кат.до 71 кг. Георги Далакманов надигра португалския си противник и утре също е на финал срещу Сирия. Девойката Карина Петкова направи поредно показно с Узбекистан и е Световна шампионка в кат.до 54 кг.при девойките, за Теодора Кирилова участието на Световното първенство продължава и утре тя играе финалната си с Русия. В кат.до 63.5 кг. Севдалин Славов победи с отказване във втори рунд състезател от Индонезия и ще се изправи срещу Уругвай. В следващата теглова категория Али Юзеир победи Ливан и играе финална среща с Русия.

В категория до 71 кг. Стефан Петков показа тотално надмощие над Египет с което си гарантира финал с Русия. Християн Корунчев след като днес прегази Украйна се класира за финал. Малшанс съпътства днешната среща на Йордан Янков, след два равностойни рунда той отстъпи с малко в третия и спечели бронзов медал. Християн Тотев победи Перу и играе финал с Франция. Пламен Борисов в тежка категория игра срещу един от най-опитните бразилски състезатели и загуби по точки, като по този начин спечели бронзовото отличие.